Основи галузевої економіки та підприємництва (16 група)
У зв'язку з цим учні І курсу за професією "Кухар, кондитер" (16 група) також переходить на дистанційне навчання.
Розклад занять 16 групи на період з 06.04.2020 по 10.04.2020 року
Навчальний матеріал для учнів 16 групи знаходиться за посиланнями:
- Урок №1 Предмет економічної науки. Виробництво та його фактори.
- Урок №2 Економічні потреби та ефективне використання обмежених ресурсів у сфері ресторанного господарства.
- Урок №3 Сутність та основні компоненти економічної системи. Права власності в економіці.
- Урок №4 Порівняльна характеристика ринкової та адміністративно-командної економіки. Вплив зміни економічної системи на розвиток ресторанного господарства в Україні.
- Урок №5 Принципи, на яких базується ринкова економіка.Попит, пропозиція та чинники, що їх визначають
- Урок №6. Ринкова ціна.
- Урок №7. Суть конкуренції, їївиди та методи
- Урок №8. Види та інфраструктураринку
- Урок №9. Сутність підприємництва, його функції та умови розвитку в Україні..
- Урок №10. Мета підприємницькоїдіяльності
- Урок №11. Види підприємництва усфері ресторанного господарства
- Урок №12. Етична та соціальнавідповідальність підприємництва
- Урок №13.
- Контрольна робота. (дати розгорнуту відповідь) Виконати і надіслати на електронну адресу matiuk0603@gmail.com або у Viber: 0996210442. Варіант обирати самостійно.
Коментарі
Дописати коментар